Privatumo politika

Ačiū, kad lankotės mūsų el. parduotuvėje ir leidžiate prisidėti prie Jūsų švenčių jaukumo! Mes vertiname kiekvieną klientą ir jo poreikius, todėl itin atsakingai žiūrime į Jūsų asmens duomenų privatumą. Siekiame ne tik sąžiningai ir teisėtai tvarkyti Jūsų privačius duomenis, bet ir kiek įmanoma aiškiau Jums apie tai komunikuoti.

ŠIOJE PRIVATUMO POLITIKOJE PRISTATOME

Kokius jūsų asmens duomenis tvarkome,

Kokiais tikslais juos tvarkome,

Kokiu pagrindu juos tvarkome,

Kiek laiko saugome,

Ir kitą jums aktualią informaciją.

Atidžiai perskaitykite šį aprašą, nes kiekvieną kartą lankydamiesi www.mamaflora.lt interneto svetainėje (nepaisant to, kokį įrenginį tam naudojate) ar naudodamiesi mūsų teikiamomis paslaugomis, sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei su šiomis sąlygomis sutikti nenorite, mes negalėsime teikti savo paslaugų ir/ar užtikrinti tinkamo svetainės veikimo.
Ši Privatumo politika gali keistis be atskiro pranešimo, todėl prašome pasitikrinti kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų svetainėje.

KODĖL IR KOKIUS DUOMENIS APIE JUS RENKAME?

Siekdami vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz. sąskaitas faktūras) ir vykdydami kliento prekių užsakymus, renkame šiuos asmens duomenis:

Vardą ir pavardę,

Užsakytų prekių mokėjimo ir/arba pristatymo adresą,

Elektroninio pašto adresą,

Telefono numerį,

Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą (jeigu sutinkate pateikti),

Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, kodą ir PVM kodą (jeigu sutinkate pateikti),

Papildomą informaciją, kurią nusprendžiate pateikti savo noru,

Pirkinių krepšelio apmokėjimui per pasirinktą išorinį įmokų surinkimo paslaugų teikėją galime rinkti ir tvarkyti:

saugiai šifruotus jūsų kreditinės ar mokėjimo kortelės duomenis,

aukščiau aprašytus asmens duomenis,

asmens kodą (per mokėjimo operacijų tvarkytoją tik tuo atveju, jeigu Jūs pasirenkate jį įrašyti vykdydami apmokėjimą elektroninės bankininkystės sistemoje),

Siekdami tvarkyti jūsų pateiktus prašymus, paklausimus ir skundus, galime rinkti:

Vardą ir pavardę,

Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą,

Elektroninio pašto adresą,

Prašymo, paklausimo ar skundo turinį bei informaciją, susijusią su šia užklausa,

Vykusią komunikaciją (socialiniame tinkle, raštu ar elektroniniu paštu).

Dar kartą atkreipiame dėmesį, jog tuo atveju, jei nuspręstumėte susisiekti su mumis (elektroniniu paštu, telefonu ar žinute socialiniuose tinkluose), mes užfiksuosime kreipimosi į mus faktą ir galime išsaugoti komunikacijos turinį kartu su jūsų kontaktiniais duomenimis ir mūsų atsakymais.

Informacija, kaip naudojate mūsų svetainės funkcijas

Jeigu jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Daugiau apie tai skaitykite žemiau.

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių

Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per paskyras “Facebook” tinkle.

Kita mūsų renkama informacija

Mes taip pat galime rinkti ir kitą informaciją apie jus, jūsų įrenginį ir naršyklę, IP adresą ir vietą, jūsų reklamavimo identifikatorių (IDFA), apsilankymo datą ir laiką, apsilankymo trukmę, nukreipimo šaltinį ir svetainės naršymo būdus jums apsilankius platformoje bei naršymo veiksmus su jūsų sutikimu.
Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos, tačiau tokiu atveju gali būti neleidžiama naudotis mūsų siūloma internetinio pirkimo paslauga.

KOKIU PAGRINDU ŠIUOS DUOMENIS RENKAME IR KIEK LAIKO SAUGOME?

Siekdami vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras) ir vykdydami kliento prekių užsakymus, duomenis renkame:

siekdami įvykdyti sutartį (Reglamento 6 str. 1(b)),

vykdydami teisines prievoles (Reglamento 6 str. 1(c)),

turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f)).

Šiuos duomenis saugome 10 metus po paskutinio jūsų naudojimosi mūsų paslaugomis ar turiniu dienos.

Pirkimo krepšelio apmokėjimui per pasirinktą išorinį bankinių paslaugų teikėją ar elektroninių atsiskaitymų sistemą patys arba per mokėjimo operacijų tvarkytoją duomenis renkame:

siekdami įvykdyti sutartį (Reglamento 6 str. 1(b)),

vykdydami teisines prievoles (Reglamento 6 str. 1(c)),

turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f)).

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Jūsų asmeninius duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, jūsų duomenys gali būti perduodami:

prekių ir siuntų pristatymo paslaugų tiekėjams (ir kurjeriams),

Įmokų surinkimo, elektroninių atsiskaitymų bei mokėjimo paslaugų tiekėjams „Paysera LT“
❯ Paysera mokėjimų saugumas | ❯ Paysera privatumo politika,

informacinių technologijų, elektroninių ryšių, apskaitos, audito, teisines ir kitų paslaugų tiekėjams;

Valstybinės priežiūros ir teisėsaugos institucijoms;

Facebook, Inc., duomenys perduodami į JAV. Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia:
❯ Privacy Shield,

Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

KAIP APSAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Nors ir imamės visų tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, tačiau internetinės svetainės, mokėjimų operacijos internete, kompiuterinės sistemos ar tuo labiau belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotumėme Jūsų asmens duomenis, tačiau negalime garantuoti mūsų platformoje perduodamų jūsų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką. Gavę jūsų asmens duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones tokių duomenų atžvilgiu.

JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

Pateikti mums prašymą patvirtinimo gavimui, ar mes tvarkome su jumis susijusius duomenis ir jei tvarkome, prašyti susipažinti su tvarkomais duomenimis ir su jais susijusia informacija;
Pateikti mums prašymą ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
Prašyti ištrinti informaciją, kurią turime apie jus, jeigu ją naudojame neteisėtai;
Pateikti mums prašymą apriboti asmens duomenų tvarkymą, jei ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi jūsų duomenys, ar duomenų jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
Pateikti mums prašymą perkelti (gauti) tuos duomenis, kuriuos mums pateikėte pagal sutartį ar su sutikimu ir kuriuos mes tvarkome automatizuotomis priemonėmis, bendrai naudojama elektronine forma;
Pareikšti nesutikimą dėl asmens duomenų naudojimo, kai tai daroma vadovaujantis mūsų ar trečiųjų asmenų teisėtais interesais;
Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (žr. www.ada.lt).

TREČIŲJŲ ŠALIŲ SVETAINĖS, PASLAUGOS IR PRODUKTAI MŪSŲ SVETAINĖSE

Šioje interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių mes nekontroliuojame ir neatsakome už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Privatumo politika nėra aiški? Turite klausimų, prašymų, nusiskundimų? Susisiekite su mumis el. paštu: info@skarota.lt.

Jeigu esate jaunesnis nei 16 metų asmuo, galite su mumis susisiekti, bet negalite su mumis sudaryti sandorių, jeigu tam neturite savo tėvų ar kitų teisėtų globėjų sutikimo.